A Lits Energy Kft. Jóvoltából – Légtechnika szerelés Budapest

A Lits Energy Kft. Jóvoltából - Légtechnika szerelés Budapest

Légtechnika szerelés Budapesten az egyik legtöbbet igénybe vett szolgáltatás! Önök részére mindig is a precíz és szakszerű munkavégzésre, rugalmas nyitva tartásra törekszenek a Lits Energy Kft. munkatársai! Mindig nyitva áll a cég kapuja az érdeklődők számára, hiszen ha az ügyfelek elégedettek, a cég is az! A lehető legjobb és ár/érték arányban legmegfelelőbb, légtechnika elérhető Budapest számára is! Említésre méltó, hogy 20 év munkatapasztalatuk meghozta gyümölcsét!

Tudták-e, hogy a szellőztető légcsatornákra külön szabványok vonatkoznak és ezek kódjait a CEN, azaz az Európai Szabványügyi Bizottság szabályozza! Külön szabványok érvényesek a különböző keresztmetszetű légcsatornák méretére, keménységére és tömörségére.

Szemléltetjük Önöknek a légtechnikai idomok fajtáit:

Négyszög keresztmetszetű légcsatornák és idomok, kör keresztmetszetű fém légcsatornák és idomok, műanyag kör és négyszög keresztmetszetű légcsatornák!

Nincs más dolguk, mint kapcsolatba lépni a velük a +36-20/379-3924-es telefonszámon. Ezt követően csupán engedniük kell, hogy a légtechnika szerelést Budapesten munkatársaik elvégezzék!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.