Használt Dell asztali számítógép

Használt Dell asztali számítógép

Manapság többen döntenek a laptopok mellett, pedig az asztali számítógép még mindig biztosabb és időtállóbb döntés. Az asztali számítógépek árai nagyban eltérhetnek konfigurációiktól függően. Erősebb processzorral, nagyobb memóriával vagy videókártyával magasabb árat kell fizetnünk. Ha kisebb igényeink vannak és nem használnánk a számítógépet nagy igényű programokra, játékokra, akkor bőven megfelel egy olcsóbb gép is.

            Az asztalit számítógépek nagy előnye a laptopokkal szemben, hogy nem végtelenül, de bővíthetők. Könnyebb lecserélni benne alkatrészeket, jobbat, újabbat venni bármelyik „részéből”. 

            A használt számítógép esetében is tudni kell, hogy mire van szükséged. Milyen teljesítményt vársz el, mekkora tárhelyre van igényed.          

            A Dell már évtizedek óta vezető szerepet tölt be a piacon, így a megbízhatóság és a sokoldalúság jellemzi.

            A Jebeto oldalán számos Dell használt számítógép közül válogathatsz. Az összes használt PC előre telepített Windows operációs rendszerrel rendelkezik és mindegyikre minimum 12 hónap garanciát vállal a budapesti cég. Ez azért is plusz pont a Jebetonak, mert kevés helyen találsz manapság használt számítógépet garanciával.

            A Jebeto kínálatában jelenleg főleg olyan Dell használt PC-t találtok, ami irodai, vagy otthoni kisebb munkákra használható. Ezek ár-érték arányban is kedvezőek. Kisebb teljesítményigényű programokhoz, böngészéshez, dokumentumszerkesztéshez kiválóan megfelelhetnek.

            A Dell OptiPlex 9020-szal például közepes i3-as processzor teljesítményt kapsz, 8GB rammal és 240GB SSD tárhellyel. Ugyanabban az árban viszont olyan konfigurációval is kaphatsz hasonló használt PC-t, amiben erősebb i5-ös processzor van. Ez pedig már nagyobb teljesítményt igénylő programokra van szabva. Ugyanúgy 8GB rammal, viszont fele akkorra, 128GB SSD-vel.

            Ezek ismeretében tudnunk kell tehát, hogy a használt asztali számítógépeken lehet még kicsit javítgatni, ha a későbbiekben fejleszteni szeretnénk. Tudunk venni nagyobb ramot, vagy SSD-t, de még erősebb processzort is.

            Természetesen, ha már most tudjuk, hogy erősebb teljesítményű használt asztali számítógépet szeretnénk venni, akkor érdemes figyelni a kínálatot. Erősebb, i5-ös, i7-es processzorral, 240GB SSD-vel, dedikált videokártyával rendelkező számítógép már drágább a használt cikkek piacán is. Ezek a gépek azonban már ténylegesen többet is tudnak. Akár játékra, vagy tervezőgrafikai programok használatára is alkalmasak lehetnek.

            Az asztali számítógépek ára tehát sok mindentől függhet. A döntés tényleg a Te kezedben van! A garanciát és a biztosítékot a Jebeto vállalja, így neked csak élvezned kell a Dell adta lehetőségeket.

            Válassz használt számítógépet garanciával a Jebetonál!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.