Padlófűtés hőszivattyúval, a költséghatékony megoldás!

Padlófűtés hőszivattyúval, a költséghatékony megoldás!

Biztosítsa Ön is padlófűtését hőszivattyúval!

Környezetbarát fűtési megoldást keres? Spórolni szeretne a fűtésen? A hőszivattyú tökéletes választás lehet ilyen esetben. Ezek a berendezések nagyrészt megújuló energiaforrásokkal működnek, tehát a talajvíz, a föld és a levegő hőenergiáját hasznosítják. Fosszilis tüzelőanyag nélkül, mindössze kis mennyiségű árammal üzemelnek. Viszont, ha fűtését kizárólag zöld energia útján szeretné biztosítani, akkor napelemmel is párosíthatók. Működésük során az alacsonyabb hőfokkal bíró környezetből elvonják, a magasabb hőmérsékletűbe pedig leadják a hőt.

Padlófűtés hőszivattyúval? Megoldható!

A hagyományos radiátorokkal ellentétben, a padlófűtés egy modern és gazdaságos fűtési megoldás, ami ideális választás lehet családi házakhoz és magánlakásokhoz is. A padlófűtés hőszivattyúval történő összekapcsolása esetén akár 30%-kal is csökkenthető a fűtési számla. Hogyan érhető ez el? A hőszivattyú gondoskodik a padlófűtés melegítővizének fűtéséről, ami mellett a használati melegvizet is fel tudja fűteni. Ebből adódóan jelentős összeg megtakarítható, ha a két megoldást párosítja.

Kivitelezőt keres, aki gondoskozik a padlófűtés hőszivattyúval történő összekapcsolásáról?

A Klímagyár sokéves múltra tekint vissza a hőszivattyú telepítés és szerelés területén, szakembereik a megfelelő végzettség birtokában mindig kitűnő munkát végeznek. A cég által kínált hőszivattyú típusok:

  • Levegő-víz hőszivattyú rendszer
  • Talajszondás és talajkollektoros hőszivattyú rendszer
  • Víz-víz hőszivattyú rendszer

Faragjon le a fűtés számlából, kapcsolja össze padlófűtését hőszivattyúval!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.