VAN vagy furgon lakóautó valójában ugyan az!

VAN vagy furgon lakóautó valójában ugyan az!

Mi is az a VAN vagy furgon lakóautó?

A VAN, vagy furgon lakóautók kívülről sima áruszállítónak tűnnek, de belülről nagyszerűen megépített lakóautók, így ezek is teljes értékű komfortot nyújtanak. Gyorsabbak, kisebb a fogyasztásuk, könnyebb velük parkolóhelyet találni. Családi autóként és hétvégi kirándulásokra is alkalmas, a hátsó részben található franciaágy felhajtásával akár áruszállítóként is használhatók.

A Prémium Lakóautó furgon lakóautói igazán tágas beltérrel rendelkeznek, így minden fontos kelléket és csomagot magával vihet az utazásra. Általában négy utazó-, valamint két alvóhellyel vannak felszerelve, így egy család kényelmesen elfér bennük. Nyilvánvalóan egy furgon lakóautó sokkalta kisebb, mint egy lakóbusz, de olyan kompakt megoldásokkal vannak ellátva, amelyek rendkívül praktikussá teszik őket. Számos rejtett tárolóval rendelkeznek, illetve sok-sok hasznos felszereléssel.

Miért bizonyulnak kiváló alternatív nyaralási megoldásnak a furgon lakóautók?

A lakóautózás legfontosabb és legszimpatikusabb tulajdonsága, hogy különösebb megkötések nélkül juthatunk el szinte bárhová. Mit is értünk ez alatt? Egy furgon lakóautó rendkívül alacsony fogyasztással rendelkezik és szinte bárhová elviszi az embert. Nem kell többet szállásfoglalással vesződni, sőt Ön dönti el, hogy egy adott helyen mennyi időt szeretne eltölteni. A Prémium Lakóautó kompakt és kényelmes járműveivel könnyedén bejárhatja az országot, megtekinthet bármilyen nevezetességet különösebb aggodalom nélkül. Bármilyen parkolóban, pihenőhelyen megállhat és pihenhet, a vadkempingezés csak ott tiltott, ahol ezt tábla vagy esetleg helyi rendelet tiltja. Járműveik beltere otthonos kialakítású, magasan felszerelt, így valóban prémium körülmények között töltheti az utazást. Amennyiben kedveli a nomád életformát, élvezi a folyamatos utazást és kalandozást, úgy furgon lakóautóval akár egész Európát is beutazhatja. Határt csak a képzelőerő szabhat!

Milyen furgon lakóautó modellek közül válogathat jelenleg a Prémium Lakóautónál?

A cég folyamatosan megújuló kínálattal várja az érdeklődőket. Furgon lakóautóik rendszeres karbantartáson esnek át, így kifogástalan állapotúak. Minden lakóautó bérlés után alapos tisztításon esnek át, így a következő bérlő mindig makulátlan tisztaságú járműhöz jut hozzá. A járművek mellett a cég üzemeltet egy webshopot is (campshop.hu), ahol minden fontos lakóautó felszerelést beszerezhet egy helyen. Kínálatukban különféle kemping bútorok, multimédiás készülékek, e-biciklik és egyéb lakóautó kellékek közül válogathat.

Furgon lakóautó bérléshez látogasson el a premiumlakoauto.hu weboldalra!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.